image
Sursa foto: Profimedia

Ce lovitură! Portughezii anunță pe ce sumă ar pune mâna Georgina la despărțirea de Cristiano

Georgina Rodriguez (29 de ani) l-a însoțit pe Cristiano Ronaldo (38 de ani) la Riyadh, după ce starul portughez a semnat cu Al-Nassr.

Presa din Spania a scris despre o "ruptură" care a intervenit între cei doi și a subliniat că starul portughez este "dezgustat de comportamentul Georginei".

Jurnaliștii din Portugalia au dezvăluit ce sumă ar câștiga modelul argentinian în eventualitatea despărțirii de CR7, informează sportskeeda.com.

Conform presei portugheze, Georgina Rodriguez ar încasa aproximativ 35% din averea fotbalistului lui Al-Nassr, ceea ce ar însemna o lovitură de proporții pentru fotbalist.

În acest moment, averea starului portughez se ridică la aproximativ 1 miliard de euro. Asta înseamnă că, în cazul unei despărțiri, partenera lui Cristiano Ronaldo ar primi aproximativ 350 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo are cinci copii: Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda.

Georgina Rodriguez este mama Alanei Martina și a Bellei Esmeralda, în timp ce Cristiano Ronaldo Junior, Eva și Mateo au mame surogat.

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai cunoscute persoane pe Instagram: a depășit "bariera" de 49 de milioane de urmăritori. Partenerul ei, starul lui Al-Nassr, o întrece la acest capitol: este urmărit de peste 577 de milioane de persoane pe celebra rețea socială.

Presa din Portugalia, citată de Marca, anunță că starul portughez "s-a săturat de Georgina".

Conform jurnaliștilor lusitani, semnele crizei de cuplu pe care o traversează Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt din ce în ce mai evidente.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur "este sătul de atitudinea pe care o are Georgina Rodriguez, pe care o consideră departe de realitate, forțată și frivolă.", conform sursei citate.

Psihologul Quintino Aries a analizat comportamentul celor doi la ultimele evenimente publice și a tras conculziile.

"Comportamentul lui Cristiano din ultima vreme arată două lucruri: că nu este fericit în acest moment în viața personală și că este cu atât mai neliniștit, cu cât este mai departe de mama sa, Dolores Aveiro. Știm cu toții de ce este din ce în ce mai distant față de familie.", a spus Quintino Aries.

Jurnalistul Daniel Nascimento a completat: "Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în centrele comerciale din Riyadh și asta nu i se pare deloc amuzant lui Cristiano. Ea cheltuie, cheltuie și tot cheltuie. Și, cel mai rău, se crede la același nivel cu Cristiano, iar lui nu-i place deloc asta.".

Gazda emisiunii, Leo Caeiro, a avut ultimul cuvânt: "O spun de luni de zile. Ei doi nu sunt bine și este foarte probabil să se despartă. Realitatea este că Ronaldo s-a săturat de ea. Asta e realitatea. Eu zic că nu va fi nicio nuntă."

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: