image
Sursa foto: Facebook/Vladimir Danila

Copac prăbușit peste biserica ce se înalță în curtea unei grădiniței din capitală; Internaut: „Dumnezeu nu bate cu bățul”

Din cauza vântului, un copac a căzut peste biserica în construcție de pe teritoriul grădiniței nr.150 din capitală.

Pe rețelele de socializare au fost postate câteva fotografii în care se vede cum din cauza vântului un copac a căzut peste construcția care se înalță pe teritoriul grădiniței nr. 150 din Chișinău.

„Dumnezeu nu bate cu bățul”, scrie internautul care a postat imaginile.

Această grădiniță de aproape doi ani este în mijlocul unui scandal din cauza că pe terenul de joacă destinat pentru copii primăria Chișinău a autorizat construcția unei biserici, care în acte figurează drept bibliotecă. Copiii rămân fără teren de joacă, deoarece preotul Comunităţii Religioase Parohia cu hramul „Sfântul Stelian” susţine că „are contract cu Dumnezeu”.

Atât noul primar general, Ion Ceban, pretorul sectorului Râșcani, socialistul Vlad Melnic, dar și fostul șef al Direcției Educație Râșcani, actualul șef al DGETS, Andrei Păvăloi, au promis în noiembrie 2019 că această construcție ori va fi demolată, ori va fi folosită în interesul instituției. Cel mai probabil va fi construit un depozit la subsol, o sală de sport sau o bibliotecă cu un cabinet pentru psiholog.

copac construcțiecopac construcție

copac construcțiecopac construcție

Noutăţile partenerilor

comentarii: