image
Sursa foto: marca.com

Ronaldo, prima reacție despre plecarea de la United: „O să aflați în curând; Din 100 de știri, doar 5 au fost corecte”

Cristiano Ronaldo (37 de ani), atacantul lui Manchester United, susține că presa a scris doar minciuni despre el în ultima vreme: „Din 100 de știri, doar 5 au fost corecte”.

În ultimele săptămâni au circulat în media o sumedenie de speculații despre viitorul lui Cristiano Ronaldo. Că vrea neapărat să plece de la Manchester United și-și caută un club „de Champions League”. Că a fost refuzat de Bayern, de Chelsea și de Atletico din cauza salariului astronomic, iar mai nou ar fi în discuții cu Borussia Dortmund.

Toate astea în condițiile în care, potrivit The Sun, managerul lui United, Erik ten Hag, e dispus acum să se despartă de el, „din cauza atmosferei proaste pe care o creează în vestiar”, scrie Gazeta Sporturilor.

CR7, cum i se mai spune, n-a reacționat în niciun fel la comentariile făcute pe seama sa. Până astăzi! Internaționalul portughez în vârstă de 37 de ani s-a folosit de contul său pe Instagram pentru a-i răspunde unui utilizator.

„O să aflați adevărul când voi acorda un interviu, peste câteva săptămâni. Presa spune minciuni. Am un caiet și în ultimele luni, din cele 100 de știri pe care le-am notat, doar cinci au fost corecte. Imaginează-ți cum stau lucrurile", a comentat atacantul lui United.

Ronaldo a avut un debut dezastruos în noul sezon. Împotriva lui Brighton, pe Old Trafford, el a fost introdus la scorul de 0-2, pentru ultimele 37 de minute. United a redus din handicap, însă grație unui autogol. Și s-a terminat 1-2. Iar în deplasarea de la Brentford a fost integralist. Degeaba. „Diavolii” au pierdut categoric: 0-4!

Noutăţile partenerilor

comentarii: