image
Sursa foto: Profimedia

Reacția de mare campion a lui Nadal, după ce și-a văzut adversarul în lacrimi, urlând de durere

Rafael Nadal (5 ATP) s-a calificat în finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce Alexander Zverev (3 ATP) a abandonat în setul doi, în urma unei accidentări teribile, la scorul de 7-6, 6-5, în favoarea ibericului.

După mai mult de trei ore de joc, la scorul de 6-5, 40-30, în actul secund, Zverev s-a accidentat la gleznă și a izbucnit în lacrimi, urlând de durere. Germanul a fost scos de pe teren într-un scaun cu rotile, apoi a revenit în cârje și a anunțat că nu mai poate continua meciul.

La interviul de pe zgura pariziană, Nadal și-a exprimat tristețea față de durerea adversarului său și i-a urat să revină cât mai repede pe teren.

"E greu, sunt trist, îmi pare rău pentru el. A făcut un turneu grozav, știu cât de mult se luptă pentru a câștiga un Grand Slam. Pentru moment a fost ghinionist, dar sunt sigur că va câștiga multe trofee de Grand Slam, îi doresc tot binele din lume și o recuperare cât mai rapidă.

A fost un meci greu, am jucat peste 3 ore și nici n-am terminat setul 2. Mi-e dificil să spun prea multe în această situație.

Pentru mine, faptul că m-am calificat într-o nouă finală la Roland Garros e un vis împlinit, dar, în același timp, modul în care s-a terminat meciul, faptul că l-am văzut plângând pe Zverev, e foarte dureros pentru mine", a spus Rafa Nadal la finalul meciului, potrivit eurosport.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: