image
Sursa foto: Getty Images

Surpriză în fotbalul european. Ibrahimovic şi-a prelungit contractul cu AC Milan. Ce salariu va avea atacantul de 40 de ani

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la un acord cu AC Milan în vederea prelungirii contractului său cu echipa italiană până în iunie 2023, anunţă Sky Sport Italia.

Ibrahimovic, în vârstă de 40 de ani, a marcat 8 goluri în 23 de meciuri disputate pe parcursul sezonului trecut, ajutându-i pe milanezi să cucerească din nou titlul în Serie A, după o aşteptare de peste un deceniu.

Starul suedez este în prezent indisponibil în urma unei intervenţii chirurgicale la genunchiul stâng, efectuată în luna mai, iar revenirea sa pe gazon ar urma să aibă loc abia la începutul lui 2023.

Chiar şi în aceste condiţii, responsabilii lui AC Milan s-au arătat dispuşi să-i ofere un nou contract, pentru ca vestiarul grupării "rossonera" să beneficieze în continuare de experienţa unui fotbalist de anvergura lui Ibrahimovic, care i-a ajutat să cucerească un nou "scudetto".

Zlatan Ibrahimovic va avea însă un salariu estimat la 1,5 milioane de euro, mult mai mic decât cel anterior (7 milioane de euro net pe sezon), urmând să fie remunerat în funcţie de meciurile disputate şi de obiective, cu prime pentru goluri marcate şi pase decisive, conform presei italiene.

După retragerea din activitate, Zlatan Ibrahimovic ar urma să îndeplinească rolul de ambasador al clubului AC Milan.

Citeşte mai mult despre

comentarii: