image
Sursa foto: Getty Images

S-a terminat! Kylian Mbappe lasă PSG pentru Real Madrid: ”S-a hotărât deja!”

Viitorul lui Kylian Mbappe (22 de ani) este în continuare incert, iar, în ultima perioadă, s-a vorbit foarte mult despre o eventuală despărțire a fotbalistului de Paris Saint Germain.

Mbappe a vorbit despre acest aspect și în vară, când a lăsat să se înțeleagă că își dorește să se transfere la Real Madrid.

Parizienii i-au propus lui Mbappe mai multe oferte de prelungire, dar fotbalistul le-a refuzat pe toate. Totuși, mama jucătorului de la PSG a dat toate calculele peste cap atunci când a declarat că jucătorul i-a spus că s-a decis să rămână la formația de pe Parc des Princes.

Se pare totuși că jucătorul francez s-a decis și nimic nu îl mai poate întoarce din drum. Jurnalistul Gianluca Di Marzio a dezvăluit că Kylian Mbappe va evolua pentru Real Madrid din sezonul următor. Toate detaliile ar fi stabilite, iar jucătorul va semna contractul în luna februarie.

”Mbappe a decis să urmeze altă cale. Nu este vorba despre bani sau despre a pleca de la PSG sau din Franța. Ideea este că el caută o altă provocare și vrea să joace la Real Madrid. Dorința lui este puternică, este greu să se răzgândească.

El are deja contractul pe masă la Real Madrid, dar nu poate semna până în februarie. Doar o surpriză incredibilă îl poate face pe Mbappe să revină asupra deciziei. S-a hotărât deja”, a declarat jurnalistul specializat în transferuri, Gianluca Di Marzio, citat de ParisFans.fr.

Starul fotbalului francez Kylian Mbappe a recunoscut în premieră, într-un interviu acordat postului de televiziune RMC Sport, că le-a cerut conducătorilor clubului Paris Saint-Germain să fie lăsat să plece la o altă echipă în această vară, însă s-a lovit de refuzul acestora.

"Am cerut să plec pentru că, din momentul în care nu am dorit să-mi prelungesc contractul, am vrut ca clubul să obţină o indemnizaţie de transfer pentru un înlocuitor de calitate. PSG este un club care mi-a oferit multe, am fost întotdeauna fericit în cei patru ani petrecuţi aici şi încă sunt", a declarat Mbappe, care a fost intervievat de fostul internaţional francez Jerome Rothen.

"Le-am spus că vreau să plec şi am făcut acest lucru încă de la sfârşitul lunii iulie. Personal, m-a deranjat faptul că s-a spus că am făcut acest lucru în ultima săptămână a lunii august. I-am anunţat destul de devreme pentru că am vrut ca toată lumea să iasă în câştig, să se facă o afacere bună şi să fim mulţumiţi cu toţii", a adăugat decarul lui PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: