image
Sursa foto: jurnal.md

Zborurile Air Moldova, sistate până pe 15 mai; Ce trebuie să faceți pentru a vă recupera banii dați pe bilete

Air Moldova a venit cu precizări referitor la sistarea zborurilor și vânzării biletelor. Compania aeriană precizează că zborurile au fost sistate până la data de 15 mai 2023. Asta după ce ieri anunța că a depus în instanță cererea de aprobare a restructurării accelerate a companiei, pentru a evita falimentul, și că până la pronunțarea deciziei instanței privind acceptarea sau respingerea cererii, zborurile vor fi suspendate.

Pasagerii ai căror zboruri au fost anulate și au primit o notificare despre anulare pe adresa de email introdusă la procurarea biletului pot solicita rambursarea integrală al costului biletului, urmând instrucțiunile primite pe adresa email.

Pasagerii care nu au primit o notificare despre anularea zborului, pot solicita rambursarea costului biletului conform regulilor tarifului.

„Din cauza modificărilor de orar și zborurilor anulate, în adresa companiei au fost expediate un număr considerabil de solicitări. Regretăm incomodițățile create, dar vă asigurăm că toate solicitările dumneavoastră sunt în procesare. Vă rugăm să nu dublați solicitările expediate anterior. Din cauza suprasolicitării procesarea scrisorilor dvs. durează mai mult timp decât de obicei. În același timp, vă asigurăm că absolut toate solicitările vor avea un răspuns și cazul fiecărui pasager va fi soluționat”, se spune într-un comunicat al companiei.

Odată cu acceptarea de către instanță a cererii de restructurare accelerată, compania Air Moldova anunță că va relua operarea zborurilor și comercializarea biletelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: