image
Sursa foto: jurnaltv.md

Cum este viața artiștilor Cristina Croitoru, Karizma și Boris Covali în SUA și ce i-a făcut să plece din R. Moldova // VIDEO

Au împărțit scena din Moldova, ne-au reprezentat țara la diferite concursuri și au reușit să se facă remarcați prin talent și pasiunea pentru muzică. Astăzi la Cealaltă Basarabie urmăriți cum este viața departe de Moldova a artiștilor Cristina Croitoru, Karizma One și Boris Covali. Ce i-a determinat să plece din Moldova, care sunt provocările pentru un artist în Statele Unite, ce loc ocupă în prezent muzica, dar și cum arată familiile lor?

Cristina Croitoru s-a născut în orașul Dubăsari din Republica Moldova. A făcut școala muzicală, apoi liceul „Mihai Eminescu”. A fost membră a Teatrului de estradă „Ovaţie”, iar în 2010 a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Facultatea – Canto de estradă. Este laureată a concursurilor naționale și internaționale: „Faces of Friends”, „Doi inimi gemene”, „Duetul anului” și „Steaua Chişinăului”. Doi ani consecutiv s-a numărat printre finaliştii selecţiei naţionale Eurovision, iar în anul 2012 a participat din nou la preselecția națională cu cântecul „Fight for love”, pentru care a obținut premiul telespectatorilor.

Pe Olga Fesenco o cunoașteți și sub numele de scenă Karizma. A reușit să-și creeze o carieră în domeniul muzicii în Moldova, dar și peste hotare. Artista a participat la diverse festivaluri internaţionale și a obținut rezultate remarcabile în România, Ucraina, Turcia, Belgia, Franţa, Spania, Italia și Canada.

Cu Cristina Croitoru și Karizma, a împărțit aceeași scenă și Boris Covali care își construia acasă o carieră în muzică. Pe parcursul anilor, artistul a colaborat cu MC Mike, Nicoleta Nuca, formația „Singl Point" și Pasha Parfeni. Boris a participat la o serie de concursuri muzicale, unde a obținut multiple victorii: „Steaua Chişinăului" și „Vostocnîi bazar". În anul 2009 a participat la „Golden Wing", unde a cântat în duet cu Nicoleta Nuca. În 2010 ‒ la concursul „Piati zvezd" de la Soci, a câștigat Premiul Mare, cel mai preţios dar fiind premierea cu un Certificat, care îi permite să-şi difuzeze piesele la 400 de posturi radio în 16 țări.

Anul 2023, undeva la peste 8.300 de kilometri, acești artiști cunoscuți în Moldova, își trăiesc viața în țara posibilităților. Cristina, Boris și Karizma sunt cu toții stabiliți la Chicago.

Noutăţile partenerilor

comentarii: