image
Sursa foto: Facebook/IMSP

Institutul de Medicină Urgentă, despre dezastrul din toaleta instituției: „Sunt imagini din blocul sanitar vechi”

Institutul de Medicină Urgentă a venit cu unele precizări după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu starea dezastruoasă a toaletei din spitalul de urgență.

Potrivit instituției, imaginile din materialul video sunt făcute în veceul vechi al fostului Departament de Medicină Urgentă.

„Acest veceu a fost închis odată cu transferul Departamentului de Medicină Urgentă într-o altă locație. În noua locație au fost preconizate spații suplimentare, unde pentru vizitatori a fost amenajat un veceu modern. Veceul vechi din imagini, a fost redeschis pentru o perioada scurtă de timp, în vederea realizării unor lucrări tehnice în noul veceu (instalarea unui lavoar suplimentar, a dozatoarelor pentru săpun lichid, a oglinzilor etc)”, se spune într-un comunicat al Institutului de Medicină Urgentă.

Astfel, chiar astăzi, lucrările tehnice au fost finalizate și veceul nou pentru vizitatori va fi redeschis.

„Cerem scuze vizitatorilor pentru incomodități, inclusiv doamnei care a plasat materialul video pe Internet. Conform planului de acțiuni al instituției, spațiile unde anterior a fost amplasat Departamentul de Medicină Urgentă, vor fi renovate capital începind cu trimestrul IV, anul 2019”, mai anunță instituția.

Noutăţile partenerilor

comentarii: