image
Sursa foto: Profimedia

Simone Inzaghi vrea să transfere unul dintre jucătorii de bază ai lui Lazio. Fotbalistul l-a refuzat în trecut

Simone Inzaghi (47 de ani), antrenorul lui Inter Milano, a încercat să îl convingă pe unii dintre jucătorii de bază ai lui Lazio să vină pe Giussepe Meazza.

Antrenorul vicecampioanei Europei și-a dorit să îl aducă pe Ciro Immobile (33 de ani) la Inter în perioada de mercato din această vară. Inzaghi l-a contactat personal pe căpitanul lui Lazio, după ce clubul milanez a rămas fără Lukaku și Dzeko.

Immobile a refuzat oferta fostului său antrenor de la Lazio. Propunerea lui Inzaghi a venit după ce internaționalul italian a fost ofertat de un club din Arabia Saudită.

Publicația Il Corriere dello Sport relatează că interesul lui Inzaghi pentru Immobile se menține și în prezent. Ciro Immobile joacă pentru Lazio din anul 2016, când a fost transferat de la Sevilla în schimbul a 10 milioane de euro.

Atacantul lui Lazio a declarat că a respins ofertele din Arabia Saudită pe care le-a primit în această vară pentru a juca în Liga Campionilor și la echipa națională. Totuși, Immobile regretă acum că nu a plecat de la Lazio.

”Astăzi se simte singur la Lazio. Și simte că a fost rănit de unii dintre fani, de cei care nu recunosc sacrificiile pe care le-a făcut”, notează jurnaliștii de la sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: