image
Sursa foto: Instagram

„Infernul” pe care-l trăiește Clara Chia Marti, după ce Pique a oficializat relația! Decizia luată de fostul fotbalist

În urmă cu câteva zile, Gerard Pique (35 de ani) a postat pe rețelele sociale prima fotografie alături de Clara Chia Marti (23 de ani).

Poza a adunat 3,8 milioane de aprecieri și peste 760 de mii de comentarii, multe dintre ele ironice și critice la adresa noii partenere a lui Pique. Astfel, Clara Chia trăiește un coșmar de când fostul fotbalist a ales să oficializeze relația prin intermediul internetului.

În urma reacțiilor negative din mediul online, tânăra a suferit un atac de panică și a mers la o clinică privată din Barcelona, informează Mundo Deportivo. După ce lucrurile s-au mai liniștit, Gerard Pique a luat decizia de a-și duce iubita într-o vacanță la munte, departe de ochii presei și ai curioșilor.

Atacul de panică suferit de Clara Chia a venit la mai puțin de o săptămână după ce presa iberică a relatat faptul că tânăra s-a izolat în casa părintească și chiar ar fi apelat la un psiholog, în urma versurilor nemiloase din melodia cu care Shakira i-a atacat, atât pe ea, cât mai ales pe Gerard Pique.

"Lumea o oprește pe stradă și îi cântă versurile melodiei, toată lumea o recunoaște, iar ea este o fire destul de timidă.

Acum, stă acasă la părinții ei, cam de o săptămână. A avut nevoie de adăpost, pentru că nu era într-o stare bună. Nu e ușor să fii o fată de 23 de ani și toată Spania să vorbească despre tine”, spuneau jurnaliștii spanioli.

După ce s-a despărțit de Shakira și a început o nouă relație cu Clara Chia Marti, Gerard Pique s-a aflat constant în centrul atenției presei din toată lumea și a fost supus la o presiune uriașă.

Așadar, paparazzii și jurnaliștii nu sunt cei mai buni prieteni ai lui Pique în acest moment. Jordi Martin, un fotograf care a dezvăluit mai multe detalii picante din viața fostului fotbalist alături de Shakira și care s-a poziționat de partea cântăreței în ”războiul” dintre cei doi, a postat pe rețelele sociale ceva care l-a enervat pe Gerard Pique.

”Cel mai bun prieten al meu mă urmărește”, a scris ironic Martin pe Twitter, potrivit Marca, alături de câteva capturi de ecran în care arăta că Gerard Pique a văzut multe dintre postările sale. Replica fostului jucător a venit prompt: ”Nu te mai droga”.

Iar fotograful a continuat: ”Nu te etichetez și tu reacționezi. Urmărești constant postările mele, jumătate de planetă te urăște, iar tu îmi răspunzi cu un lucru pe care nu ar fi trebuit să-l pomenești. Poate că ceva te îngrijorează și nu vrei ca lumea să afle?”, a mai scris Jordi Martin.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: