image
Sursa foto: Profimedia

Leonardo Bonucci, aproape de revenirea în Serie A. Fundașul este gata să o părăsească pe Union Berlin

Leonardo Bonucci a semnat cu Union Berlin, în această vară, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Juventus.

Fundașul italian ar urma să plece de la formația din Bundesliga după patru luni pentru a se întoarce în Serie A. Contractul lui Bonucci cu Union Berlin expiră în vara anului 2024.

Bonucci a părăsit Germania și s-a întors în țara natală pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Totuși, Corriere dello Sport a relatat că, în timpul șederii în Italia, Bonucci va clarifica toate aspectele privind venirea sa la Roma.

Publicația citată a notat că fundașul italian discută de mai bine de o săptămână cu conducerea clubului, iar în perioada următoare fotbalistul va lua o decizie în privința viitorului său.

Bonucci ar vrea să ceară rezilierea contractului cu Union Berlin, după ce nu s-a acomodat în capitala Germaniei. Ulterior, ar semna cu AS Roma din postura de jucător liber de contract.

În acest moment, Union Berlin se află pe locul 15 din Bundesliga, cu doar 13 puncte acumulate în cele 16 etape. În plus, formația din capitala Germaniei a câștigat doar trei meciuri în campionat, în acest sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: