image
Sursa foto: Profimedia

Cum a fost numit Istvan Kovacs de Marca, după ce i-a eliminat pe Xavi și Araujo, iar Barcelona a ieșit din UCL

Barcelona a fost învinsă de PSG, scor 1-4, și a fost eliminată din UCL. Parizienii s-au impus la general cu scorul de 6-4, după ce catalanii au câștigat partida tur, scor 3-2.

Istvan Kovacs a fost arbitrul delegat la această partidă, iar românul a fost în centrul atenției, după ce i-a eliminat pe Ronald Araujo și Xavi Hernandez din tabăra gazdelor.

Marca este ziarul de casă al celor de la Real Madrid, iar ziariștii spanioli au gustat din plin eliminarea rivalilor de la Barcelona.

Cei de la Marca au scris despre înfrângerea suferită de catalani și nu s-au ferit de cuvinte. ”Țânțarul a fost Kovacs, iar otrava Mbappe”, au titrat cei de la Marca.

În minutul 29, Istvan Kovacs l-a eliminat direct pe Ronald Araujo, ”stâlpul” din defensiva catalanilor, după ce l-a faultat pe Barcola din postura de ultim apărător.

Enervat că Istvan Kovacs a dat un fault pentru PSG în minutul 56, Xavi a ”explodat” și a lovit un panou publicitar aflat lângă el. Horațiu Feșnic, arbitrul de rezervă, l-a informat pe Istvan Kovacs că Xavi are un comportament care nu se încadrează în regulament. Istvan Kovacs nu a stat pe gânduri, a venit la marginea terenului și i-a arătat direct cartonașul roșu antrenorului Barcelonei. Pe reluări, s-a observat că Xavi l-a înjurat pe Istvan Kovacs în limba spaniolă după ce a văzut că a dictat un fault în favoarea PSG-ului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: