image
Sursa foto: Profimedia

A semnat prelungirea până în 2029, dar nu va mai îmbrăca niciodată tricoul echipei sale!

Joao Felix (24 de ani) a fost împrumutat de Atletico la Barcelona în perioada de mercato a verii, până la finalul sezonului actual.

Portughezul a forțat mutarea după ce a declarat public că visul său e să joace pentru catalani, iar la începutul lunii a marcat împotriva madrilenilor și s-a bucurat fără reținere. Din aceste motive și nu numai, șefii lui Atletico au luat o decizie radicală în privința sa.

Potrivit presei spaniole, conducerea lui Atletico a decis că Felix nu va mai îmbrăca niciodată tricoul "Los Rojiblancos".

Când împrumutul său va expira, clubul va căuta să îl cedeze definitiv. Atletico va accepta și un împrumut, dar de data aceasta în condiții speciale.

Orice echipă care va dori să îl împrumute pe Felix va trebui să plătească 15 milioane de euro pentru 12 luni, iar în contract va fi inclusă și o clauză obligatorie de achiziționare definitivă.

În octombrie, Joan Laporta a fost întrebat dacă va definitiva mutările lui Cancelo și Felix, iar președintele Barcelonei a răspuns că este în funcție de cum vor continua să evolueze cei doi.

La aproximativ două luni distanță, liderul catalanilor s-a convins de cei doi și a anunțat că Barcelona va încerca să îi transfere definitiv, chiar dacă echipa va trebui să facă un efort financiar.

"Sigur că vrem să îi păstrăm pe cei doi Joao la Barcelona. Plănuim să demarăm negocierile în curând, pentru că Deco a pus la cale cel mai bun plan.

După cum știți, Atletico și Manchester City sunt două echipe cu care avem o relație bună", a spus Laporta, citat de presa spaniolă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: