image
Sursa foto: Bizlaw

APP anunță o nouă rundă de privatizare; Se vând acțiuni de la Metalferos și Hotelul Chișinău

Agenția Proprietății Publice anunță desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat. Se vor vinde acțiunile statului, la licitații cu strigare, din „Metalferos”, „Hotelul „Chișinău”, „Alimentarmaș”, „Institutul de cercetări științifice „Rif-Acvaaparat”, care sunt în proces de insolvabilitate.

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției Proprietăți Publice, licitațiile vor avea loc în perioada 12 – 23 iulie 2021, pe piața reglementată, prin intermediul Bursei de Valori.

În aceeași perioadă, se vor desfășura licitații cu strigare pentru vânzarea pachetelor de acțiuni proprietate publică de stat, în loturi unice, din 14 societăți pe acțiuni, inclusiv:  pachetele de acțiuni din 10 societăți de întreținerea drumurilor: „Drumuri-Cimișlia”; „Drumuri-Căușeni”;  „Drumuri-Orhei”; „Drumuri-Soroca”;  „Drumuri-Criuleni”; „Drumuri-Rîșcani;  „Drumuri-Cahul”;  „Drumuri-Ialoveni”; „Drumuri-Strășeni”; „Drumuri-Edineț, transmite IPN.

De asemenea, la data de 30 iunie 2021, ora 10.00, va avea loc licitația cu strigare pentru privatizarea a 21 bunuri proprietate publică de stat și licitația cu reducere pentru privatizarea a 3 bunuri proprietate publică de stat. Termenul limită de depunere a cererilor – 29 iunie 2021, ora 15.00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: