image
Sursa foto: Instagram

Cine împarte averea impresionantă a lui Pele

Pele a murit pe 29 decembrie 2022, în spitalul în care și-a petrecut ultima lună din viață, alături de familie, ai cărei membri au decis în urmă cu mai multe zile să rămână permanent alături de Edson Arantes do Nascimento.

Considerat de mulți cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, deși personal îl vedea pe Di Stefano peste el și peste Maradona,

Pele a trecut în neființă la 82 de ani, în urma unui cancer la colon. În urma sa rămân mulți copii, cărora le rămâne o avere impresionantă, aproximativ 100 de milioane de dolari.

Pele a avut trei căsnicii, dar și alte aventuri extraconjugale. Prima sa soție, Rosemeri dos Reis Cholbi, i-a dăruit trei copii, fetele Kely și Jennifer și fiul Edinho Nascimento.

Apoi, starul s-a căsătorit cu cea de-a doua soție, Assiria Lemos Seixas, și au avut împreună gemenii Celeste și Joshua. După 12 ani de căsnicie, Pele și Assiria au divorțat.

A treia și ultima căsătorie, cu Marcia Cibele Aoiki, "iubirea mea definitivă", un antreprenor brazilian, a avut loc câțiva ani mai târziu și au rămas împreună până când moartea i-a despărțit.

Lor le rămâne averea de aproximativ 100 de milioane de dolari pe care Pele a strâns-o mai ales după ce nu a mai jucat fotbal.

A fost ca un magnet pentru contractele de publicitate, iar ultima lovitură financiară a fost dată de Pele la Cupa Mondială din Rusia, perioadă în care a semnat înțelegeri de aproximativ 35 de milioane de dolari.

Presa din Brazilia a scris că Pele a avut și alte două fete în afara mariajelor, pe Sandra Regina Machado, cu menajera Anizia Machado, și pe a Flavia, cu jurnalista Lenita Kurtz. Aceasta din urmă a câștigat în instanță procesul de paternitate.

Sandra a murit în 2006, la 42 de ani, de cancer, fără ca ea să fie recunoscută de către Pele ca fiind fiica sa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: