image
Sursa foto: Profimedia

Scandal la Manchester United! Jadon Sancho l-a numit pe Erik ten Hag mincinos, după ce l-a scos din lot

Jordan Sancho (23 de ani) a decis să îi răspundă lui Erik ten Hag (53 de ani), după ultimele declarații date de tehnicianul olandez.

În etapa a patra din Premier League, Manchester United a fost învinsă de către Arsenal, scor 3-1.

La meciul de pe Emirates Stadium, Jadon Sancho nu a fost nici măcar inclus în lot de către antrenorul batav care a explicat de ce a luat această decizie.

"Nu l-am convocat din cauza performanţelor sale la antrenamente. La Manchester United, trebuie să fii la înălţime în fiecare zi. Sunt alegeri de făcut în atac", a declarat Ten Hag la conferinţa de presă.

Totuși, Jadon Sancho nu a fost mulțumit de declarațiile olandezului, iar la scurt timp a postat un mesaj pe rețelele sociale.

"Nu credeţi tot ce citiţi! Nu accept ca oamenii să spună lucruri complet neadevărate. M-am comportat foarte bine la antrenament săptămâna aceasta. Cred că mai sunt şi alte motive pentru acest caz, pe care nu le voi detalia. Sunt ţapul ispăşitor de multă vreme, ceea ce nu este corect! Tot ce vreau să fac este să joc fotbal cu zâmbetul pe buze şi să îmi aduc contribuţia la echipa mea. Respect toate deciziile luate de staff, joc cu jucători fantastici şi sunt recunoscător că o fac, dar ştiu că fiecare săptămână este o provocare. Voi continua să lupt pentru acest club, indiferent de situaţie!", a scris Sancho pe Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: