image
Sursa foto: Profimedia

Lazio - Bayern Munchen, Live la Junal TV. Duel decisiv pentru Tuchel

Lazio - Bayern Munchen este meciul vedetă al serii în UEFA Champions League, joc în care rezultatul final va fi deosebit de important, în ciuda faptului că nu va fi nimic hotărât până după retur.

Thomas Tuchel (50 de ani) nu se simte strălucit pe banca bavarezilor, mai ales după 0-3 cu liderul Bundesligii, Bayer Leverkusen, iar un pas greșit cu Lazio i-ar semna sentința. Chiar dacă Tuchel a fost reconfirmat de conducere în mod oficial, în Germania se discută deja că Hansi Flick, fostul antrenor al lui Bayern, este tatonat deja de factori de decizie de la campioana en titre.

”Câțiva oficiali ai lui Bayern se gândesc deja la revenirea lui Flick. Au fost deja discuții între antrenor și Uli Hoeness. Deocamdată, Flick petrece foarte mult timp acasă, urmărește mult fotbal și urmărește atent ce se întâmplă la Bayern, chiar dacă este onorat de interesul venit din partea Barcelonei”, a spus jurnalistul BILD, Cristian Falk.

Se speculează deja și ce se va întâmpla cu Thomas Tuchel în condițiile în care Hansi Flick ar reveni la Bayern Munchen. Nemții susțin că acesta ar putea ajunge la Barcelona, având în vedere că a mărturisit recent că i-ar plăcea să antreneze la un moment dat în Spania.

În 2021, în aceeași fază a competiției, Bayern a eliminat lejer pe Lazio, după 4-1 și 2-1 la retur și rămâne de văzut ce va fi acum tocmai pentru că germanii se află într-o mare eclipsă de formă. În Europa, Lazio a jucat bine pe teren propriu, unde le-a învins pe Feyenoord și pe Celtic și a terminat la egalitate cu Atletico Madrid.

Echipe probabile

Lazio: Provedel - Marusic, Romagnoli, Gila, Hysaj - Guendouzi, Rovella, Alberto - Isaksen, Immobile, Anderson

Bayern Munich: Neuer - Mazraoui, Upamecano, Kim, Guerreiro - Kimmich, Goretzka - Sane, Muller, Musiala - Kane

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: