image
Sursa foto: Jurnal.md

SIS solicită blocarea a 22 de site-uri care „alterează spațiul informațional”

Serviciul de Informații și Securitate solicită blocarea a 22 de site-uri de știri din Rusia, din motiv că acestea „alterează spațiul informațional” al Republicii Moldova, în condiţiile stării de urgenţă.

Un ordin în acest sens a fost semnat marți, 24 octombrie, de directorul SIS, Alexandru Musteață.

„Prin Ordinul Directorului SIS nr. 72 din 24 octombrie curent, a fost completată lista surselor cu conținut online care alterează, în condiţiile stării de urgenţă, aprobate prin Hotărârea Parlamentului nr. 41/2022, conţinutul informaţiilor difuzate în spaţiul public, provenite de la autorităţile publice din statul aflat în conflict militar şi recunoscut drept stat agresor”, menționează SIS.

Este vorba despre următoarele site-urile: https://ltv.ru; https://ntv.ru; https://rt.com; https://russian.rt.com; https://tvzvezda.ru; https://radiozvezda.ru; https://tvc.ru; https://ren.tv; https://mirtv.ru; https://mir24.tv; https://vgtrk.ru; https://vgtrk.com; https://tsargrad.tv; https://rtr-planeta.com; https://5-tv.ru; https://vesti.ru; https://spastv.ru; https://radiovesti.ru; https://radiomayak.ru; https://smotrim.ru; https://m24.ru; https://360tv.ru.

sis.mdsis.md

Citeşte mai mult despre

SIS

Noutăţile partenerilor

comentarii: