image
Sursa foto: Profimedia

Leo Messi, reacție după Argentina - Arabia Saudită 1-2. "Lucrurile se întâmplă cu un motiv"

Leo Messi (35 de ani) a reacționat după înfrângerea rușinoasă suferită de Argentina, 1-2, cu Arabia Saudită, la Cupa Mondială din Qatar.

Atacantul de la PSG a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, în ciuda golului marcat în prima repriză, din penalty.

"Am făcut 5 minute slabe, în care am comis erori, iar ei au profitat. Am făcut multe prostii, ne-am panicat și am apelat la centrări multe, așa lucrurile s-au complicat pentru noi.

Am văzut că deciziile de ofsaid au fost corecte. Nu am vizionat imaginile, dar dacă golurile au fost nevalidate înseamnă că așa trebuia. Nu există scuze.

Știam că Arabia Saudită e o echipă pe care dacă o lăsăm să joace o să ne pună probleme. Au evoluat bine, la limita regulamentului. Lucrurile se întâmplă cu un motiv. Acum, evident, aveam o singură variantă la meciurile următoare, victorie și victorie", a spus Leo Messi, conform Marca.

Leo Messi a fost principal vinovat la golul egalizator al Arabiei Saudite, atunci când a pierdut o minge la jumătatea terenului, pe fază de tranziție pozitivă, iar asiaticii au profitat și au pornit rapid pe contraatac și au egalat situația pe tabelă.

De altfel, starul sud-american a părut total neinspirat în acțiunile sale, de cele mai multe ori fiind deposedat ușor sau găsind soluții neinspirate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: