image
Sursa foto: prosport.ro

Chelsea se pregătește pentru cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului

Chelsea se pregătește pentru cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului, deoarece proprietarul clubului londonez Todd Boehly este dispus să cheltuiască 195 de milioane de lire sterline.

Transferurile pe care omul de afaceri și le dorește cu ardoare sunt: De Jong, Fofana și Gordon Kealan Hughes.

Clubul londonez este pregătit să doboare recordul stabilit de Real Madrid pentru cele scumpe transferuri în această vară. Noul proprietar al clubului londonez, Todd Boehly, și-a pus amprenta asupra formației de pe Stamford Bridge, deși au existat și unele eșecuri, albaștrii au semnat deja cu cinci jucători.

Omul de afaceri este dispus să ofere 400 de milioane de lire sterline pe transferuri în această vară. Chelsea este aproape de al șaselea transfer, pe cel al starului Cesare Casadei de la Internazionale Milano, după ce a convenit o înțelegere pentru suma de 17 milioane de lire sterline, care ar duce cheltuiala totală a clubului la 195 de milioane de lire sterline, potrivit The Sun.

Cheltuielile la echipă nu se vor opri prea curând, astfel încât, managerul general, Thomas Tuchel este dornic să mai aducă un alt fundaș central, pe Wesley Fofana. El își mai dorește ca Frenkie de Jong și Anthony Gordon să vină la echipă pentru ca aceste transferuri să fie realizate cât mai curând.

Dacă acest trio formidabil se alătură, atunci cheltuielile de transferuri ale lui Chelsea ar putea crește la 392 de milioane de lire sterline – doborând recordul lui Real Madrid din vara 2019, de circa 270 de milioane de lire sterline, scrie Prostport.ro.

Roman Abramovici a renunțat la Chelsea Londra, după ce Federația Rusă a pornit războiul, aflat încă în desfășurare, în Ucraina, în urma căruia au fost impuse de către autoritățile britanice și UE sancțiuni împotriva oligarhilor ruși.

Noutăţile partenerilor

comentarii: