Modric vede oferta de la Inter ca pe o nouă provocare şi e încântat că ar fi coleg pe Giuseppe Meazza cu trei dintre colegii săi de la naţionala Croaţiei, Ivan Perisic, Marcelo Brozovic şi Sime Vrsaljko, ultimul transferat chiar în această vară de la Atletico Madrid.

Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani mai are contract până în 2020 cu Real şi are un salariu anual de nouă milioane de euro. N-ar primi însă mai mulţi bani în Serie A, unde ar vrea să meargă doar pentru a bifa o nouă experienţă în carieră.

Florentino Perez a anunţat că Inter îl poate cumpăra pe Modric doar dacă va achita clauza imensă de reziliere a acestuia, în valoare de 750 de milioane de euro. Real Madrid l-a vândut în această vară şi pe Cristiano Ronaldo, la Juventus, pentru 100 de milioane de euro, plus 12 drept bonusuri.

Modric se află de șase ani la Real și este considerat printre favoriții la câștigarea "Balonului de Aur" în acest an, după ce a câștigat a treia Ligă a Campionilor consecutiv și a ajuns în finala Cupei Mondiale cu naționala Croației.