image
Sursa foto: Profimedia

”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”

Simona Halep (32 de ani) a revenit în circuitul WTA, la turneul de la Miami, dar întreg cazul în care a fost implicat românca provoacă noi reacții.

Cel mai recent, în atenția specialiștilor din tenis au intrat cei de la ITIA, forul care a suspendat-o inițial patru ani pe Halep.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, și cel care a pregătit-o doar la turneul de la Miami, a criticat șefia ITIA pentru decizia din cazul Halep, care a fost mai apoi modificată radical la TAS.

Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea româncei de la patru ani, la 9 luni, iar asta a ridicat multe semne de întrebare despre felul în care a judecat tribunalul de la Londra.

"Acest subiect ne arată cât de necesară este o revizuire completă a ITIA. Este timpul ca acuzațiile false și știrile de tip fake-news să înceteze.

Organismele din tenis trebuie să se descurce mai bine, pentru că ITIA risipește milioane de dolari din banii jucătorilor de tenis", a fost mesajul lui Darren Cahill, pe platforma X (fostă Twitter).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: