„Au fost 17 ani minunați, plini de provocări și realizări frumoase. Urmează mulți alții mai buni și cu provocări mai mari. Însă, privesc încrezut și optimist spre viitor, pentru că știu că am alături cea mai bună echipă. O echipă de specialiști cum nu mai găsești în toată țara. O echipă de oameni devotați și pasionați de ceea ce fac. Oameni de la care mereu învăț ceva nou și care mă inspiră să creez lucruri mărețe”, a menționat Alexandru Machedon.

StarNet este o companie de comunicații electronice cu capital local, fondată în 2003, responsabilă social, care promovează noi tehnologii accesibile tuturor segmentelor de piață și se implică activ în viața civică.

Prin activitatea desfășurată întreprinderea contribuie la dezvoltarea economiei Republicii Moldova și la crearea de noi locuri de muncă.

„Vreau să mulțumesc fiecărui membru al familiei StarNet pentru munca excepțională pe care o depuneți. Datorită vouă, dragi clienți, StarNet continuă să cucerească noi înălțimi”, a mai spus Alexandru Machedon.

La mulți ani, StarNet!