image
Sursa foto: IGSU

Elevii de la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din capitală vor învăța online și mâine

Elevii de la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din capitală, unde acum 10 zile a izbucnit un incendiu, vor învăța online și mâine. Decizia a fost aprobată în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei pentru Situații Excepționale Buiucani.

Rezultatele de laborator a calității probelor de aer prelevate din încăperile instituției de învățământ urmează să fie prezentate mâine de către Centrul de Sănătate Publică.

De asemenea, Comisia pentru Situații Excepționale va prezenta mâine mai multe detalii despre cum se vor desfășura ulterior activitățile în cadrul instituției.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău asigură comunitatea școlară că se depun toate eforturile pentru a restabili cât mai curând condițiile necesare și pentru a asigura un mediu de învățare sigur pentru elevi și personalul didactic.

Amintim că incendiul de la Liceul „Liviu Deleanu” a avut loc pe 5 aprilie. Acesta ar fi izbucnit din cauza încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de sudură electrică, a anunțat astăzi Inspectoratul General pentru Situații Excepționale. Elevii de la Liceul „Liviu Deleanu” învață online începând cu 8 aprilie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: