image
Sursa foto: Getty Images

Fetele câștigă 800-900 de euro pentru o zi: Vedeta care a spus tot despre petrecerile exclusiviste ale fotbaliștilor

Amor Romeira (31 de ani), cântăreață și actriță spaniolă, a făcut dezvăluiri despre petrecerile exclusiviste pe care le organizează cei mai mari fotbaliști ai planetei.

Spanioloaica a povestit că femeile pot câștiga mii de euro dacă acceptă invitațiile la aceste petreceri. Deși a negat că ea personal ar fi participat vreodată, Romeira a menționat că are prietene care au fost la astfel de evenimente private.

”De fiecare dată când un fotbalist vrea o asemenea petrecere, o organizează într-o casă mare. Cheamă actrițe, vedete TV, influencerițe de pe Instagram”, a spus Amor Romeira, în timpul unei emisiuni.

Mai mult, ea a spus care este tariful acestor femei pentru participarea la evenimentele jucătorilor. ”Fetele ajung să câștige 800-900 de euro pentru o zi în compania unui fotbalist. De asemenea, trebuie să-ți lași telefonul mobil la intrare, la fel ca alte lucruri personale”, a explicat actrița.

Amor Romeira, care are aproape 300.000 de urmăritori pe Instagram, a specificat că este mereu chemată la astfel de ”chefuri”. ”Am refuzat însă de fiecare dată”, a zis spanioloaica.

La aceste petreceri exclusiviste, presa nu are acces, iar fotografierea și filmarea sunt strict interzise.

Romeira este cunoscută pentru faptul că a avut relații cu numeroși fotbaliști, așa cum mărturisea chiar ea, cu ceva timp în urmă. Unul dintre foștii ei iubiți ar fi un fotbalist de națională, care a fost cu Spania la Mondialul din 2014.

”Ei sunt cei care caută femeile care lucrează în televiziune. Sunt ca niște medalii pentru ei”, spunea Amor Romeira.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: