image
Sursa foto: Profimedia

Eduardo Camavinga a oferit declarația serii, după Real Madrid - Manchester City

Real Madrid a remizat, pe teren propriu, scor 3-3, cu Manchester City, în manșa tur a sferturilor de finală ale Champions League.

În minutul 12 al partidei, Eduardo Camavinga (21 de ani), aflat la 25 de metri distanță de buturile adverse, a șutat spre poarta apărată de Stefan Ortega (31 de ani).

Însă, mingea trimisă de francez a fost deviată decisiv de Ruben Dias (26 de ani), fundașul lui Manchester City, iar balonul s-a dus în plasa porții. Astfel că, acest gol al lui Real Madrid i-a fost ”creditat” stoperului portughez (drept autogol), și nu mijlocașului ”los blancos”.

La flash-interviul susținut după Real Madrid - Manchester City, Eduardo Camavinga ”i-a rugat”, mai în glumă, mai în serios, pe organizatorii acestei partide și pe statisticieni să-i fie creditat golul marcat de Real Madrid în minutul 12.

Mijlocașul francez a mărturisit că și-ar dori cu ardoare acest lucru, în contextul în care nu este un fotbalist care să marcheze foarte mult, mai ales din cauza poziției pe care o are în teren, cea de mijlocaș defensiv.

"Eu înscriu o dată pe an, așa că sper să nu-mi fure acest gol", a spus Camavinga.

În întreaga sa carieră, Camavinga, din postura de mijlocaș defensiv, a marcat 8 goluri (4 pentru echipa a doua a celor de la Rennes, două pentru Rennes, două pentru Real Madrid).

Încă de la venirea sa la Real Madrid, Eduardo Camavinga a fost un jucător-cheie pentru Carlo Ancelotti (64 de ani). Astfel, în decurs de 3 sezoane, mijlocașul defensiv francez a evoluat în 133 de meciuri pentru ”los blancos”, a marcat două goluri și a furnizat 7 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: