image
Sursa foto: Profimedia

Veste bună pentru Real Madrid, înaintea meciului cu Chelsea! Ce se întâmplă cu Carlo Ancelotti

Chelsea și Real Madrid se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în manșa tur din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Real Madrid a emis un comunicat oficial prin care a anunțat că Ancelotti va zbura spre Londra, astfel că este așteptat înapoi pe bancă la duelul cu Chelsea.

"Real Madrid C.F. anunță că antrenorul nostru Carlo Ancelotti a fost testat negativ pentru COVID-19, așa că va călători în această dimineață (n.r. miercuri dimineață) la Londra pentru a se alătura cantonamentului primei echipe", au transmis madrilenii.

Carlo Ancelotti a fost depistat pozitiv cu coronavirus acum șapte zile și de atunci s-a aflat în izolare. Antrenorul italian nu a stat pe bancă la duelul cu Celta Vigo, câștigat de Real Madrid cu 2-1, iar în locul acestuia s-a aflat fiul său, Davide.

Este o premieră în La Liga pentru tânărul Davide, care are doar 32 de ani. Echipa o face tot tatăl său, însă deciziile din timpul meciului or fi luate de Davide și de ceilalți secunzi, mai ales că Davide vorbește 4 limbi.

Davide Ancelotti l-a mai substituit pe tatăl său o dată și în Serie A. Se întâmpla în sezonul 2019-2020, la un meci cu AS Roma, pe când Ancelotti pregătea Napoli.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: