image
Sursa foto: Profimedia

Ce amendă uriașă ar fi primit Cristiano Ronaldo din partea lui Manchester United, după ultimul interviu acordat

Recent, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a oferit mai multe declarații tari în direcția celor de la Manchester United, actuala sa echipă de club.

Potrivit celor de la Metro, ca urmare a declarațiilor acordate în spațiul public de către Cristiano Ronaldo, Manchester United a luat primele măsuri.

Concret, Ronaldo a fost amendat cu un milion de lire sterline. Suma este una modică dacă ar fi să ne raportăm la veniturile starului portughez, dar una uriașă ținând cont de sancțiunile care au mai fost dictate până acum în fotbalul mondial.

CR7 a făcut o serie de afirmații dure și a lansat atacuri fără precedent la adresa celor de la Manchester United și a managerului Erik ten Hag.

Printre altele, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a explicat de ce se simte trădat de Manchester United, dar și de ce nu îl respectă pe managerul Erik ten Hag.

Starul portughez i-a răspuns tăios şi lui Wayne Rooney, cel alături de care a evoluat în atacul grupării de pe Old Trafford, sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

"Cred că fanii ar trebui să ştie adevărul. Vreau tot ce e mai bun pentru club. De aceea am venit la Manchester United. Dar sunt lucruri pe plan intern care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool şi acum chiar şi Arsenal. Un club de această dimensiune ar trebui să fie în top după părerea mea şi, din păcate, nu este cazul.

[...] De când Sir Alex (n.r. - Alex Ferguson) a plecat, nu am văzut nicio dezvoltare la acest club. Nimic nu a fost schimbat.

[...] După cum a spus Picasso, trebuie să distrugi pentru a reconstrui şi dacă începe cu mine, asta nu este o problemă pentru mine. Iubesc Manchester United, îi iubesc fanii, ei sunt mereu alături de mine. Dar dacă vor să facă lucrurile altfel, trebuie să schimbe multe, multe lucruri", a mai spus Cristiano Ronaldo.

"7 milioane de vizualizări în doar 8 ore...când Cristiano vorbește, lumea ascultă.", a postat Piers Morgan, pe contul de Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: