image
Sursa foto: marca.com

Un nou indiciu că Griezmann e aproape de Barcelona: Atletico i-a găsit înlocuitor în Italia

Posibilul transfer al lui Antoine Griezmann la FC Barcelona reprezintă una dintre telenovelele verii, dar sunt semnale tot mai clare că atacantul francez va ajunge în cele din urmă pe Camp Nou. Unul dintre ele e că Atletico Madrid a identificat deja jucătorul care ar urma să-l înlocuiască în echipa lui Diego Simeone pe golgheterul de la Euro 2016.

Potrivit Cadena Ser, formaţia din capitala Spaniei este interesată de Suso, unul dintre cei mai buni jucători ai lui AC Milan într-un alt sezon dezamăgitor, încheiat cu ratarea calificării în Liga Campionilor.

Spaniolul de 24 de ani a marcat 6 goluri şi a oferit 7 pase decisive în Serie A, în stagiunea recent încheiată, iar Atleti l-ar fi contactat pentru a discuta despre o eventuală mutare. Fotbalistul iberic nu ar exclude o revenire în ţara natală, însă vrea să analizeze şi alte oferte, venite din alte campionate.

Suso are contract cu Milan până în 2022, iar clauza lui de reziliere este de 40 de milioane de euro, o sumă pe care madrilenii sunt dispuşi să o plătească. Deşi e un jucător fundamental pentru Gennaro Gattuso, rossonerii ar putea fi obligaţi să vândă, din cauza problemelor legate de fair-play-ul financiar, care le-ar putea aduce excluderea din cupele europene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: