image
Sursa foto: Profimedia

Deja-vu pentru Thomas Tuchel: e în pericol să fie demis de Bayern, la un an de când Chelsea l-a dat afară

Thomas Tuchel (49 de ani) a fost numit în luna martie pe banca celor de la Bayern Munchen, însă antrenorul german ar urma să plece de la echipă.

Thomas Tuchel a început cu un eșec noul sezon, după ce a pierdut Supercupa Germaniei, scor 0-3 cu Leipzig. Conducerea lui Bayern a trecut peste înfrângere, dar atitudinea antrenorului legată de transferuri i-ar fi enervat pe șefi, notează Mirror.

Antrenorul german a răbufnit după ce campioana din Bundesliga l-a ratat pe Declan Rice (24 ani), care a ajuns la Arsenal pentru 116 milioane de euro. Nici măcar transferul lui Harry Kane (30 ani) pentru 100 de milioane de euro nu l-ar fi mulțumit în totalitate pe tehnician, care s-a plâns din cauza campaniei de transferuri.

Astfel, Bayern ar lua în calcul demiterea lui Tuchel. Acest lucru se întâmplă la un an după ce Chelsea a anunțat despărțirea de antrenor. Atunci, Todd Boehly, patronul american al londonezilor, anunța într-un comunicat că există neînțelegeri cu privire la ”viziunea despre viitorul clubului”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: