image
Sursa foto: IV Ceban//FACEBOOK

Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță, demis din funcție: Diana Guba, numită interimar

Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță, și-a prezentat ieri cererea de demisie, așa cum i-a cerut-o primarul capitalei. Interimatul funcției va fi ocupat de către Diana Guba, care până în prezent a fost responsabilă de planificarea și raportarea preturilor și subdiviziunilor primăriei.

„Am solicitat astăzi demisia Pretorului sectorului Botanica, Boris Prepeliță, asta după ce în sectorul pe care îl gestionează e un haos total și o mizerie, ce depășește limitele bunului simț. Într-o vizită inopinată am constat, astăzi, ineficiența conducerii Preturii Botanica, chiar dacă au fost multe avertismente anterior.

Am cerut domnului Prepeliță ca până diseară să prezinte CEREREA de DEMISIE. Până la numirea noului Pretor, interimatul funcție va fi ocupat de Diana Guba consilier în cabinet, care face parte din echipa mea, la Primăria Chișinău”, scria ieri Ceban pe Facebook.

Astăzi, tot pe pagina sa de facebook, Ion Ceban a anunțat că îi urează succes noului pretor și spor în toate acțiunile pe care le va întreprinde. Ceban a mai spus că: „ demisia pretorului de la Botanica trebuie sa fie un exemplu pentru toate celelalte sectoare. În continuare, toate preturile vor fi monitorizate”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: