image
Sursa foto: Profimedia

Antonio Conte e pregătit să revină pe bancă

Antonio Conte (54 de ani) este liber de contract din primăvara anului 2023, după despărțirea de englezii de la Tottenham.

Italianul stă de aproape un an pe ”tușă”, mai exact, din 26 martie, atunci când patronul Daniel Levy a decis să-l demită. Totuși, Conte nu a dus lipsă de oferte.

Scopul lui Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, este să-l vadă pe Antonio Conte pe banca echipei: o speranță născută în toamnă și care rămâne vie în mintea președintelui italian.

Dorinţa lui Antonio De Laurentiis de a-l aduce pe Conte este atât de mare, încât acesta este dispus să accepte salariul uriaş cerut de tehnician, astfel că şansele ca Antonio să se mute din vară la gruparea napoletană sunt foarte mari, potrivit Gazzetta dello Sport.

Mai mult, după un sezon dezastruos, doar un nume mare, precum Conte, ar putea evita o nouă ruptură între club și fanii săi, extrem de dezamăgiți de conducere după actualele rezultate din Serie A.

De Laurentiis l-a mai dorit pe Antonio Conte și când a înțeles că aventura lui Rudi Garcia la Napoli era aproape de final. Conte a ezitat atunci, iar conducătorul napoletan s-a îndreptat către Walter Mazzarri.

Chiar dacă a semnat în luna decembrie a anului trecut prelungirea contractului până în 2026, Victor Osimhen a luat decizia finală și vrea să plece.

Astfel, prin vânzarea jucătorului nigerian, Napoli ar face rost de banii necesari pentru a putea face ”lista de cumpărături” pentru perioada de ”mercato”.

Este o strategie perfectă pusă la cale de Napoli, care ar putea fi decisivă pentru a-l convinge pe Conte să accepte postul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: