image
Sursa foto: Profimedia

"Ne dorim din nou Liga Campionilor". Ce a declarat Karim Benzema, după "dubla" din meciul cu Liverpool

Real Madrid a învins-o pe Liverpool, scor 5-2, în prima manșă din optimile de finală ale Champions League. Duelul retur va avea loc pe 15 martie și va putea fi urmărit la Jurnal TV.

Benzema a înscris în minutele 55 și 67 și a adus liniștea în tabăra celor de la Real Madrid. După meci, atacantul francez a făcut o analiză a jocului și a recunoscut că începutul partidei a fost unul destul de greu.

Cu toate acestea, Benzema vrea ca trupa lui Ancelotti să facă un meci mare și în Spania și să încununeze acest sezon european cu încă un trofeu în vitrina clubului.

"Am jucat cu personalitate, am marcat goluri. Ne dorim din nou să câștigăm Liga Campionilor. A fost minunat să joci într-un astfel de meci.

Am început prost partida. Știam că fanii de pe Anfield vor pune presiune, dar după acele prime 15 minute am văzut adevăratul Real Madrid. Fotbalul la acest nivel este greu. Au început mai bine decât noi, dar noi eram pregătiți.

Când știi că este un joc vital și ești condus cu 2-0, vrei mai mult. Un gol poate schimba orice meci și asta s-a întâmplat astăzi (n.r. aseară) de la Vinicius Junior. Vreau să mulțumesc fanilor noștri de aici, au fost al 12-lea om toată seara. Vom avea nevoie din nou de ei în manșa secundă și va trebui să facem un meci grozav pe Bernabeu", a spus Benzema. citat de BBC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: