image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona ”fuge” cu titlul din La Liga! Ce a spus Xavi, după 2-1 cu Real Madrid: ”Am avut dubii”

Barcelona s-a impus, scor 2-1, în derby-ul cu Real Madrid și a făcut un pas imens către titlul din La Liga.

La finalul jocului, Xavi a remarcat evoluția echipei sale și a transmis că Barcelona a meritat victoria.

În același timp, Xavi a recunoscut că a avut dubii în privința alcătuirii primului ”11”, în cazul liniei mediene. În cele din urmă, ales a fost Sergi Roberto, marcatorul golului de 1-1, în timp ce a doua variantă luată în calcul, Franck Kessie, a intrat de pe bancă în partea secundă și a înscris golul victoriei.

”Am dominat, ne-am creat mai multe ocazii. Plec mulțumit. Echipa a dat totul și a muncit foarte mult pe ambele faze. E o victorie foarte importantă pentru noi. Consider că am reușit un meci foarte bun.

Am avut mai multe ocazii, cred că am deținut controlul jocului. Golul lor al doilea, anulat, a venit după o greșeală a noastră. Cred că am fost superiori.

E o victorie importantă, care ne dă încredere pentru viitor. Sergi Roberto? Am avut dubii, nu știam pe cine să aleg între el și Kessie, dar, în final, a ieșit bine având în vedere că ambii au marcat”, a spus Xavi, citat de Sport.es.

Datorită victoriei din ”El Clasico”, Barcelona a ajuns la 12 puncte avans față de Real Madrid, principala urmăritoare din clasamentul din La Liga.

Din acest sezon al primei ligi din Spania mai sunt de disputat 12 runde, astfel că Barcelona pare că a făcut un pas extrem de important, dacă nu chiar crucial, pentru câștigarea titlului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: