image
Sursa foto: Profimedia

Inter - Atletico, Live la Jurnal TV de la ora 22.00. Istvan Kovacs îl arbitrează pe Horațiu Moldovan în Champions League

Duelul dintre Inter și Atletico Madrid se joacă astăzi, de la ora 22:00, în direct la Jurnal TV, în prima manșă din optimile de finală ale Champions League.

Partida dintre cele două formații va fi una de interes pentru microbiștii români, mai ales că îi va avea ca protagoniști pe Istvan Kovacs și Horațiu Moldovan. Centralul din Carei a fost delegat la meciul din Italia, în timp ce fostul portar al Rapidului va bifa prima sa apariție în lotul spaniolilor într-un meci din Champions League.

Așa cum s-a întâmplat încă de când a ajuns în Spania, Horațiu Moldovan este anunțat ca rezerva lui Jan Oblak în această seară. De reamintit că portarul român nu a apucat încă să debuteze pentru Atletico Madrid.

Înaintea acestui duel, Inter Milano traversează un moment bun și are 8 victorii la rând. De cealaltă parte, Atletico Madrid a avut un parcurs oscilant în ultimele meciuri, însă speră să se califice mai departe în fazele eliminatorii din Champions League.

Echipele probabile:

Inter: Sommer - Pavard, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Lautaro, Thuram.

Atletico Madrid: Oblak - Witsel, Gimenez, Hermoso - Llorente, Koke, Barrios, Saul, Lino - Griezmann, Depay.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: