image
Sursa foto: maib

Sărbătorește acasă cu maib și Mastercard

Te-ai gândit vreodată cât timp dedicăm zi de zi lucrurilor cu adevărat importante? De sărbători, ai un prilej în plus să-ți amintești de visurile amânate și că anume tu conduci pentru a le vedea realizate.

Iar ca să te bucuri mai mult de timpul alături de familie, maib și Mastercard ți-au pregătit multe surprize plăcute. Fie că mergi să te aprovizionezi cu produse, să cumperi lucruri pentru casă sau să bei o cafea în oraș, tu decizi cum să-ți gestionezi banii și ai libertatea de a economisi mai mult cu fiecare achitare. În weekendurile din aprilie*, plătește cu cardul tău maib gama și beneficiază de cashback majorat la următorii parteneri:

· Global Store 7%

· Alir 6%

· Granier 5%

Totodată, în preajma sărbătorilor pascale, între 25 aprilie - 15 mai vei avea ocazia să te bucuri de cashback majorat la și mai mulți parteneri. Plățile cu maib gama îți returnează până la 7% din suma cheltuită la parteneri precum: Global Store - 7%; Hi-Tech - 5%.

O altă surpriză este că, în premieră, doar în această perioadă, cu cardul maib gama primești cashback la doi parteneri exclusivi: Viorica Cosmetics - 2% și Avante - 4%.

Cu fiecare cumpărătură achitată cu maib gama acumulezi tot mai mult cashback pe care îl poți retrage în aplicația maibank imediat după ce aduni cel puțin 100 de lei.

Trei plăți cu maib gama te înscriu în tombolă

Pe lângă cashbackul generos, maib și Mastercard îți oferă posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 1500 de premii în sumă de 500 de lei fiecare, pe care îi vei primi pe card.

Efectuând cel puțin trei achitări de peste 100 de lei cu Mastercard de la maib în perioada 1 - 28 aprilie, participi automat la tombolă. Câștigătorii vor fi desemnați la începutul lunii mai.

Cu maib și Mastercard fiecare cumpărătură devine o oportunitate de a economisi și de a te bucura de momente autentice la tine acasă.

Încă nu ai un card maib gama? Solicită-l acum și alătură-te comunității amatorilor de cashback.

Tu conduci. maib

*6-7 aprilie, 13-14 aprilie, 20-21 aprilie, 27-28 aprilie

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: