image
Sursa foto: Jurnal.md

Pericol pe străzile din capitală: Un bărbat beat și cu permisul anulat presta servicii de taxi // VIDEO

Un șofer din capitală a fost depistat aseară beat în trafic. Potrivit Poliției, bărbatul presta servicii de taxi. Mai mult, acesta era privat de dreptul de a conduce un vehicul până în anul 2026, pentru că fusese și anterior depistat în stare de ebrietate la volan.

Oamenii legii l-au stopat aseară, pe bulevardul Mircea cel Bătrân din capitală, pe șoferul unui Nissan, din motiv că se deplasa neuniform.

La volan se afla un bărbat de 51 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, privat de dreptul de a conduce un vehicul până în anul 2026, fiind anterior depistat în stare de ebrietate la volan.

În lipsa dreptului de a conduce, bărbatul a urcat băut la volanul mașinii personale. Supus testului alcoolscopic, Dragerul a arătat o concentrație de 1.05 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Șoferul este documentat penal pentru conducerea în stare de ebrietate. Legislația prevede muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Poliția RM

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: