image
Sursa foto: Profimedia

”Detest fotbalul! Îți bați joc de mine?” Declarația cu care și-a pus internetul ”în cap”: ”Nu înțelegi nimic”

Miliarde de oameni au trăit cu sufletul la gură primele două săptămâni și jumătate ale Campionatului Mondial din Qatar, însă o persoană, cu siguranță, nu a văzut nicio partidă de la turneul final.

Fotbalul a devenit o religie în multe părți ale globului, însă Dana White (53 de ani), un om de afaceri din SUA, în prezent președintele UFC, a avut o poziție extrem de dură în privința ”sportului rege”.

”Fotbalul? Un joc total diferit. Detest fotbalul pentru că eu cred că e sportul cu cel mai puțin talentați practicanți. De aceea și copiii de trei ani pot practica fotbalul, da? Alergi pe acolo și lovești o minge.

Spun asta dintotdeauna, nu contează în ce țară mă aflu. Practici un sport în care poarta este atât de mare, iar scorul e 3-1? Îți bați joc de mine? Cât de netalentat să fii ca să marchezi de doar trei ori, când poarta e atât de mare?”, a declarat Dana White.

În ultimii ani, UFC-ul a devenit cunoscut la nivel global, iar divizia condusă de White are o cotă de piață de aproximativ 10 miliarde de dolari, însă, cel puțin deocamdată, nu se poate compara cu impactul pe care-l are fotbalul.

Declarațiile lui Dana White a inflamat spiritele pe rețelele sociale, iar fanii ”sportului rege” au reacționat prompt, dar au existat și internauți care i-au dat dreptate.

”Nu înțelegi nimic”, ”Copiii se bat mereu, înseamnă că UFC-ul trebuie să fie ușor”, ”Greșești enorm”, ”Oare câte goluri ai reuși să dai în poarta aia uriașă?” sau ”Și când te gândești că SUA va găzdui următorul Campionat Mondial de fotbal...” au fost doar câteva dintre reacții.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: