image
Sursa foto: Profimedia

Prioritatea Realului pentru 2023 nu este Kylian Mbappe. Cine este fotbalistul la care râvnesc "Galacticii"

Real Madrid pune la cale strategia de transferuri din 2023, iar campioana Spaniei și-a stabilit prioritatea pentru anul următor.

Este vorba despre Jude Bellingham (19 ani), unul dintre cei mai curtați fotbaliști din momentul de față. Dorit de formații precum Manchester City, PSG sau Liverpool, internaționalul englez, care evoluează în prezent la Borussia Dortmund, a devenit preferatul președintelui Florentino Perez.

AS.com anunță că Real este gata să-l transfere pe Bellingham în vara anului viitor, iar "Galacticii" îl consideră pe acesta drept înlocuitorul perfect pentru Luka Modric și Toni Kroos, care nu știu cât vor mai putea evolua la cel mai înalt nivel.

Rămâne de văzut astfel cât de tare și-l dorește Florentino Perez pe Jude Bellingham, ținând cont că Borussia Dortmund nu este dispusă să-l cedeze pe fotbalist decât în schimbul unei sume uriașe. Interesul pentru internaționalul englez face ca Mbappe să nu mai reprezinte o țintă pentru madrileni, așa cum s-a întâmplat în vara acestui an.

Interesul este unul din ce în ce mai mare, însă nu multe sunt cluburile care pot satisface pe deplin pretențiile financiare ale formației germane.

Potrivit cotidianului german ”Sport Bild”, Borussia Dortmund vrea să-l transforme pe Jude Bellingham în cel mai bine vândut jucător din istoria Bundesligii.

În consecință, nemții vor să obțină în schimbul mijlocașului englez nu mai puțin de 150 de milioane de euro.

Peste cele 140 de milioane de euro (cu bonusuri de performanță) încasate de Dortmund pentru Ousmane Dembele, cedat la Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: