image
Sursa foto: Sporting News

Tatăl lui Novak Djokovic vrea ca fiul său să retragă din tenis: "Ar fi trebuit să înceteze demult, acesta nu este sport"

Novak Djokovic a declarat forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Toronto, programat în perioada 7-13 august, au anunţat organizatorii competiţiei canadiene.

Anunțul fostului lider mondial vine în aceeași perioadă în care, în Serbia, a fost lansat un documentar despre viața și cariera celebrului jucător de tenis.

Srdjan Djokovic a dezvăluit că ar fi vrut ca multiplul campion de Grand Slam să se fi retras din activitatea sportivă la nivel profesionist de mai mult timp și speră ca acest lucru să se întâmple anul viitor.

"Toate dorințele pe care le-am avut pentru el s-au îndeplinit deja de acum șapte-opt ani. Restul sunt doar bonusuri extraordinare. Tenisul este doar o parte din viața lui, nu totul, și sper că va fi recunoscut și pentru lucrurile pe care le va face după ce se va retrage, după ce va părăsi lumea tenisului, ceea ce sper că se va întâmpla anul viitor.

E dorința mea de tată, adică am crezut că ar fi trebuit să înceteze demult cu această meserie teribil de dificilă. Acesta nu este un sport, este o muncă teribil de grea, din toate punctele de vedere, atât fizic, cât și mental.

A dedicat deja mai mult de 30 de ani acestei meserii și încă nu renunță, a venit timpul să se bucure și de alte lucuri în viață", a povestit Srdjan Djokovic, în cadrul unui documentar realizat de Sportal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: