image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

Maia Sandu, aplaudată la ieșirea din secția de votare: Trebuie să alungăm corupția și incompetența de la Președinție

„Pentru un stat care să lucreze pentru oameni, trebuie să alungăm corupția și incompetența de la Președinție”. Acesta a fost îndemnul Maiei Sandu, candidat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. Lidera PAS a fost aplaudată de susținători la ieșirea din secția de votare.

„Am votat pentru ordine în țară, dreptate, bunăstare. Am votat pentru un stat care să lucreze pentru oameni, să ajute oamenii. Am votat pentru un stat care să creeze oportunități de angajare, locuri de muncă bine plătite aici, acasă. Am votat pentru un stat care să îmbunătățească condițiile de viață în toate localitățile din țară”, a declarat Maia Sandu.

„Pentru asta e nevoie să alungăm corupția și incompetența de la Președinție. Pentru asta trebuie să ieșiți la vot, nu vă temeți de ploaie. Suntem optimiști și îi îndemnăm pe oameni să creadă în puterea votului”, a mai spus președinta PAS.

Maia Sandu a menționat că formațiunea pe care o conduce va monitoriza cu atenție cum se va desfășura scrutinul de astăzi și a îndemnat cetățenii să anunțe despre eventuale încălcări.

Maia SanduMaia Sandu
Maia SanduMaia Sandu
Maia SanduMaia Sandu
Maia SanduMaia Sandu

Maia SanduMaia Sandu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: