image
Sursa foto: captură video

Scandal ca la ușa cortului; Primar PD, către o consilieră PN: „Animală! Mătur drumurile cu tine!” (VIDEO)

Ceartă ca la ușa cortului în satul Frasin, raionul Dondușeni. Primarul democrat Anatolie Bojenco a insultat în ultimul hal două consiliere din partea formațiunii „Partidul Nostru”, care i-au cerut să-și respecte promisiunea făcută în campania electorală, de a nu vota majorarea taxelor pentru proprietarii unităților de comerț din sat. Solicitarea a fost făcută în contextul discuțiilor despre bugetul localității.

Primarul și-a ieșit din fire după ce una dintre consiliere i-a reproșat că a mințit oamenii atunci când a promis că nu va susține ideea de majorare a impozitelor. „Dacă-mi mai spui asta, o să găsești al cincilea ungher cu minciuna. Mata ești scatină și animală și să nu mă faci pe mine mincinos! Îmi mai spui o dată mincinos, mătur drumurile cu tine! Cine ți-a dat dreptul, nesimțito ce ești, să mă numești pe mine mincinos?!”, s-a răstit primarul.

„Lumea care v-a votat”, i-a răspuns una dintre consilierele PN, Tamara Gulea. Scena a fost înregistrată cu telefonul mobil de o altă consilieră.

În urma acestui caz, conducerea PN a declarat că va depune o plângere penală pe numele lui Anatolie Bojenco și va cere sancționarea acestuia conform legii.

Contactat de Jurnal.md pentru a comenta cele întâmplate, primarul de Frasin nu a răspuns la apeluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: