image
Sursa foto: Facebook/Tinerii DA

Dinu Plângău, despre mesajul judecătoarei Rodica Berdilo: Se ascunde după cuvinte mari, însă reprezintă ce e mai putred

„Am citit mesajul judecătoarei Berdilo. Nu am nici un pic de milă față de această creatură a sistemului, pentru că ea, Berdilo, reprezintă acum tot ce este mai putred în țara asta. Se ascunde după tinerețe și cuvinte mari. Să se ascundă”. Declaraţiile au fost făcute de către președintele Organizaţiei Tinerii DA, Dinu Plângău.

„După ce cad regimurile, pentru că toate cad mai degrabă sau mai târziu, cel mai rău o termină slugile regimului. Ajung perioade când de frică nimeni nu se apropie de ele, ulterior le huiduiesc sau chiar amenință. Slugile mereu rămân izolate de societate. Pecetea de slugă nu va dispărea niciodată. Nu m-aș mira ca judecătoare Facebook-ului, într-o bună zi să-i condamne pe toți cei care comentează despre cât de ipocrită și vândută este. Prostia nu are limite ca și frica și nemernicia lor. Să nu uitați de ea, să nu uitați de cei care-l slujesc pe Plahotniuc”, a adăugat Dinu Plângău.

Totodată, preşedintele Tinerii DA spune că judecătoarea care a anulat alegerile a dat startul dictaturii în Republica Moldova, unde oamenii nu reprezintă nimic.

„Suntem doar o cortină, după care se ascunde plantația de sclavi. Rodica Berdilo, comentariile și ura față de tine nu se vor termina niciodată. Nici o hotărâre definitivă nu poate opri asta, nici cuvintele frumoase nu pot opri asta. Dacă nu mă crezi pe mine, întreabă-l pe Plahotniuc”, a mai Spus Dinu Plângău.

Noutăţile partenerilor

comentarii: