image
Sursa foto: jurnal.md

Eveniment fotbalistic de amploare: Jurnaliștii moldoveni se pregătesc de CUPA EUROPEI MEDIA CHIȘINĂU 2023

Jurnaliștii moldoveni se pregătesc de CUPA EUROPEI MEDIA CHIȘINĂU 2023. Este vorba despre un eveniment fotbalistic de amploare organizat de către Asociația Presei Sportive din Republica Moldova.

Turneul se va disputa la Arena din parcul La Izvor al capitalei și va avea loc în perioada 19-20 mai.

Potrivit Președintelui Asociației Presei Sportive din Republica Moldova, Eduard Ciobanu, acest turneu este pentru presa sportivă din R. Moldova o mare provocare.

„După ce în ultimii ani am participat la mai multe turnee internaționale de unde ne-am întors cu trofee, de această dată am decis să repetăm experiența din 2014 când la Chișinău a fost organizată Cupa Europei. La această ediție vor participa nouă echipe internaționale și pe lângă faptul că așteptăm să ne revedem cu colegii noștri jurnaliști sportivi din țările europene, sperăm să fie un spectacol adevărat”, a menționat Eduard Ciobanu.

Printre cei care vor reprezenta echipa jurnalistilor este si prezentatorul Jurnal TV, Alexandru Fosa.

„Pentru noi este o onoare sa organizam acest turneu acasă, în Moldova. Mulțumesc celor care ne-au ajutat financiar dar mediatic la realizarea acestui campionat.

Potrivit organizatorilor, la competiție vor participa 9 selecționate europene de fotbal din țări precum România, Israel, Georgia, Polonia, Azerbaijan, Armenia, Ucraina, etc.

Menționăm că meciurile din etapa finală vor avea loc sâmbătă, 20 mai, cu începere de la ora 13:00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: