image
Sursa foto: Profimedia

A devenit celebră cu un gest controversat, a stat în spatele gratiilor și acum a luat o decizie surprinzătoare! ”De ce nu?”

Notorietatea lui Kinsey Wolanski (26 de ani) a ”explodat” în 2019, după ce a pătruns pe teren la finala UEFA Champions League, dintre Liverpool și Tottenham, câștigată de ”Cormorani” cu 2-0.

Acum este urmărită de peste 3,6 milioane de persoane pe rețelele sociale, are brevet de pilot de elicopter și de scafandru și se ocupă cu investiții imobiliare. Se pare că tânăra vrea să profite la maximum de celebritatea de care se bucură în mediul online și a luat o decizie interesantă.

Potrivit The Sun, Wolanski tocmai și-a deschis un cont pe o platformă destinată adulților, unde imaginile pot fi văzute doar contracost, în baza unui abonament. ”De ce nu?”, este descrierea care apare pe pagina influencerului. Hotărârea luată de Kinsey este surprinzătoare, mai ales că nu duce absolut deloc lipsă de bani.

În urma intrării pe teren la finala UCL, Kinsey Wolanski a fost amendată cu 15.000 de euro și a rămas în închisoare preț de câteva ore, însă beneficiile au fost enorme. În timp, nu doar că a adunat în scurt timp peste trei milioane de urmăritori pe rețelele sociale, ci a ajuns la o avere, în mare parte din publicitate, de aproximativ 6 milioane de euro.

În 2021, Wolanski a explicat cum i s-a schimbat viața după ce a pătruns pe gazonul de pe Wanda Metropolitano: ”Clar, nu eram pregătită pentru ceea ce a urmat.

Dar îmi place să împing lucrurile la limită și să trăiesc viața la maximum. Sunt foarte recunoscătoare pentru acea experiență pentru că influența mea a crescut considerabil și pot împărtăși ceea ce fac cu oameni din toată lumea”, a spus Kinsey.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: