image
Sursa foto: Getty Images

Planul lui Manchester United pentru a-l aduce înapoi pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și-ar putea încheia cariera la echipa unde a fost idol timp de 6 sezoane - Manchester United vrea să-l readucă pe Old Trafford după ce Juventus a dat de înțeles că va renunța la portughez.

Iar afacerea ar urma să se finalizeze la insistențele sponsorului grupării engleze, producătorul auto Chevrolet.

Compania americană a anunțat că este gata să contribuie financiar pentru ca CR7 să îmbrace din nou tricoul lui Red Devils.

Asta deoarece Cristiano are un salariu pe care nu și-l pot permite multe cluburi, de peste 2 milioane de euro pe lună.

Însă firma auto crede că tranzacția va fi profitabilă deoarece a studiat atent impactul pe care l-a avut starul portughez în cei doi ani petrecuți la Torino.

Șefii lui Chevrolet au sesizat că vânzările auto ale sponsorului lui Juventus, Jeep, au crescut considerabil, iar acțiunile clubului italian la bursă au înregistrat creșteri de 30% după numai o săptămână de la venirea lui Cristiano Ronaldo.

Aceste cifre i-au convins pe sponsorii lui United să bage mâna în buzunar pentru transferul jucătorului care are 5 Baloane de Aur în palmares.

Cristiano Ronaldo a evoluat la Manchester United între 2003 și 2009, fiind cedat la Real Madrid pentru aproape 100 de milioane de euro. La United a cucerit trei titluri la rând și UEFA Champions League în 2008 sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: