image
Sursa foto: Profimedia

O discuție cu Tom Cruise a devenit „cel mai trist apel” din viața lui Lewis Hamilton: „Mi-am zis că trebuie să-l întreb!”

Lewis Hamilton (37 de ani) a oferit recent un interviu amplu, în care a abordat mai multe subiecte, printre care și viitorul său în Formula 1.

Pilotul celor de la Mercedes a declarat că nu se va retrage prea curând din circuit. Britanicul este atât de dedicat carierei sportive încât a refuzat chiar și un rol în pelicula sa preferată, Top Gun.

Hamilton a povestit un apel telefonic cu Tom Cruise (60 de ani), pe care l-a numit "cel mai trist apel din viața sa". Pilotul i-a propus bunului său prieten să îi ofere un rol minor în filmul Top Gun: Maverick, lansat în acest an.

Celebrul actor a fost de acord cu ideea, însă a vrut să-i ofere un rol mai complex, de pilot de avion. Totuși, filmările aveau loc la finalul sezonului trecut de Formula 1, când Hamilton concura cu Max Verstappen pentru titlul mondial, astfel că britanicul a fost nevoit să refuze.

"Este unul dintre cei mai de treabă oameni pe care i-am cunoscut vreodată. M-a invitat acum câțiva ani pe platou, când filma Edge of Tomorrow, iar de atunci am construit o prietenie.

Așa că, atunci când am auzit că iese partea a doua de la Top Gun, mi-am spus că trebuie să-l întreb. I-am zis 'Nu-mi pasă de ce rol joc. Pot să dau și cu mopul, să mă ocup de curățenie în fundal'.

Sunt un perfecționist și nu aveam suficient timp la îndemână. A fost cel mai trist apel din viața mea", a povestit Hamilton, conform Asia One.

Printre cei care au asistat la cursa câștigată de Carlos Sainz s-a numărat și Tom Cruise. Celebrul actor a urmărit cursa alături de familia lui Lewis Hamilton și a apucat să schimbe câteva vorbe și cu pilotul lui Mercedes.

Americanul se bucură de o atenție mediatică extraordinară în această perioadă, grație filmului Top Gun: Maverick.

Pelicula în care Cruise joacă rolul căpitanului Pete Mitchell este doar a doua care a reușit să genereze încasări de peste un miliard de euro de la începutul pandemiei și până în prezent.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: