image
Sursa foto: Profimedia

Anunț-surpriză în presa britanică! Șefii lui Liverpool i-au găsit deja înlocuitor lui Jurgen Klopp

Liverpool a pierdut meciul cu Real Madrid, scor 2-5, din cadrul optimilor Champions League.

Rezultatul a fost cu atât mai surprinzător cu cât meciul s-a jucat pe Anfield, iar "Cormoranii" au avut parte de susținere puternică din tribune. Totuși, englezii nu au putut gestiona avantajul de două goluri din primul sfert de oră, iar scaunul lui Jurgen Klopp (55 de ani) s-ar clătina serios.

Conform publicației britanice Caught Offside, viitorul lui Klopp depinde de parcursul echipei în Champions League, întrucât în celelalte competiții trofeul este imposibil de obținut.

Liverpool a fost deja eliminată din FA Cup și Cupa Ligii Angliei, iar în Premier League se află pe locul 8, la 19 puncte distanță de liderul Arsenal.

Astfel, potrivit sursei citate, cei din conducere au identificat deja un prim posibil înlocuitor pentru Klopp, în persoana lui Julian Nagelsmann (35 de ani), în prezent antrenor la Bayern.

Șefii de pe Anfield cred că ar fi nevoie de o schimbare la nivelul băncii tehnice, dar încă nu au luat o decizie definitivă. Cel mai probabil, aceasta va urma după returul de pe Santiago Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: