image
Sursa foto: bradusautorent.md

Trei sfaturi pentru a alege o mașină în chirie

O mașină proprie e o achiziție mai mult decât costisitoare, pentru majoritatea oamenilor. Îndeosebi astăzi, când prețurile până și pe piața mașinilor de mâna a doua cunosc o ascensiune. De carburanți mai bine nici nu pomenim… Însă necesitățile proprii se intersectează adesea cu nevoia unui automobil. Cea mai bună alternativă pentru asemenea momente sunt companiile ce oferă servicii de chirie automobile. Iar cele mai bune sfaturi pentru a alege o mașină în chirie le găsești în acest articol.

Cunoaște-ți bine nevoile

Când îți asumi pasul alegerii unui automobil în chirie, o faci cu un anumit scop. Acesta poate varia și proveni din ramuri expresiv de diferite: nevoia de a deplasa niște lucruri din punctul A în B; călătorie de familie; dorința de a impresiona o domnișoară; plăcerea șofatului manifestată într-un anume automobil etc. Pe cât sunt nevoile de variate, pe atât sunt și mașinile de diferite. Iar pentru a evita o experiență ce nu atinge măsura așteptărilor, automobilul trebuie ales „cu cap”. Pentru un sejur urban s-ar potrivi o Toyota Prius în arendă. Pentru deplasări econome și confortabile în afara orașului un Ford în arendă, fie el Fusion sau C max, se potrivește minunat. Pentru ieșirile de teren ai nevoie de un SUV, precum Dacia Duster. Și asemenea scenarii pot fi enumerate cu sutele. Din acest motiv trebuie să chibzuiești bine asupra la ce te așteaptă și ce așteptări ai din urma automobilului luat în chirie.

Nu te opri la prima ofertă

Să ne imaginăm că ești în căutare de chirie auto în Chișinău. Ofertele puse la dispoziție vor fi numeroase. Aici ne putem referi atât la companiile de chirie automobile, cât și la automobilele propriu-zise. Acordă-ți timp. Analizează. Măsoară de 7 ori. După ce te-ai definit cu serviciile care te atrag cel mai mult, rămâi la fel de selectiv la capitolul automobil. Mașina care pare să îți satisfacă nevoile prea bine poate fi la doar un pas de un automobil, care pe raportul dintre preț, calitate și necesitățile proprii, te va mulțumi cu un extraordinar de bine. E un lucru asemănător cu alegerea unui outfit. Măsori până te simți atât confortabil, cât și aspectul fizic nu îl negi. Și iar, numărul acestor amănunte se poate limita conform scopului ce îți ghidează dorința.

bradusautorent.mdSelective focus on key remote of car in hand of handsome man with blurred young man smiling and sitting in the convertible car

Folosește automobilul la maxim

Să vorbim un pic și despre economie. Cu cât e mai lung contractul de chirie automobile între tine și compania care te servește, cu atât este mai avantajoasă oferta. Un automobil care pe zi costă 50 de euro, pe săptămână își poate reduce prețul la 30 de euro. Iar dacă vorbim despre o lună, costul acestuia poate ajunge și la 15 euro. Din această cauză devine rezonabilă arenda de durată. Cu alte cuvinte, îți poți împlini mai multe nevoi într-un timp mai lung și o vei face mai ieftin.

Să spunem că ai nevoie de un automobil pentru o ceremonie. Ceremonia va dura doar o singură zi. Însă, sunt sigur că ai dorința de a vizita câteva locuri drăguțe de prin țară. Atunci de ce să nu combini aceste nevoi. Astfel, închiriezi un automobil pe o perioadă mai lungă de timp, dar adeverești câteva vise (poate nu doar ale tale) cu mai puțini bani. Gândește! E rezonabil.

Bonus!

Nu te-aș fi putut limita doar la 3 sfaturi. Meriți mai mult. Și acest mai mult e oferit de către Bradus Auto Rent - probabil cea mai bună companie de chirie auto din Chișinău. Aici ai Toyota Prius în arendă de la doar 16 euro pe zi (spre deosebire de 25 euro, pe care îi vei găsi pe piață). Iar ofertele nu se opresc aici. Găsește cele mai bune prețuri pentru chirie automobile pe bradusautorent.md. Acest ultim sfat pentru cum să alegi o mașină în chirie se poate limita la: alege calitativ și avantajos - alege Bradus Auto Rent.

Noutăţile partenerilor

comentarii: